loading

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Het annuleren van een bestelling is soms nodig en we bij Select Goodz willen dit proces zo eenvoudig mogelijk voor je maken. Het annuleren van een bestelling kan via je account, mits de bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten. Hier leggen we je stap voor stap uit hoe je een bestelling kunt annuleren.

Stap 1: Login in je Account

Log in op je Select Goodz-account waar je de bestelling hebt geplaatst. Als je geen account hebt, kun je snel hulp krijgen via onze chatbot.

Stap 2: Ga naar "Mijn Bestellingen"

Eenmaal ingelogd, navigeer je naar het gedeelte "Mijn Bestellingen" waar je een overzicht ziet van al je recente bestellingen.

Stap 3: Selecteer de bestelling die je wilt Annuleren

Vind de bestelling die je wilt annuleren en klik op 'Bekijken' of 'Details' om meer informatie over die specifieke bestelling te zien.

Stap 4: Annuleer je Bestelling

Als je bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, zie je een optie om de bestelling te annuleren. Klik op ‘Annuleren’ en volg de instructies op het scherm om de annulering te voltooien.


Wat als de bestelling al is verzonden?

Als je bestelling al is verzonden en je wilt deze annuleren, heb je een paar opties. Je kunt de bestelling weigeren aan de deur waardoor deze naar ons wordt teruggestuurd, of je kunt de bestelling accepteren en vervolgens retourneren via het retourformulier dat op onze website beschikbaar is.


Het annuleren van een bestelling bij Select Goodz is ontworpen om een snelle en eenvoudige ervaring te zijn. Echter, de mogelijkheid om te annuleren is afhankelijk van of de bestelling al dan niet ons magazijn heeft verlaten. Als je tijdens dit proces hulp nodig hebt, staan we voor je klaar via de chatbot of onze klantenservice. Het is ons doel om je winkelervaring zo plezierig en probleemloos mogelijk te maken, en we zijn hier om je te ondersteunen bij elke stap.