loading

Hoe wijzig ik mijn bestelling?

Iedereen kan een fout maken bij het invoeren van gegevens of misschien wil je gewoon iets aan je bestelling veranderen nadat je deze hebt geplaatst. Bij SelectGoodz begrijpen we dit en hebben we een proces opgesteld om je te helpen je bestelling te wijzigen voordat deze is verzonden. In dit artikel leiden we je door de stappen die je moet volgen om je bestelling te wijzigen.

Stap 1: Controleer de status van je bestelling

Je kunt je bestelling alleen wijzigen als je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen. Controleer de status van je bestelling door in te loggen op je SelectGoodz-account en naar het gedeelte 'Mijn Bestellingen' te gaan.

Stap 2: Neem contact op met klantenservice

Als je nog geen verzendbevestiging hebt ontvangen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Dit kun je doen via telefoon, e-mail of live chat op onze website. Zorg ervoor dat je je bestelnummer bij de hand hebt om het proces te versnellen.

Stap 3: Geef de wijzigingen door

Leg uit wat je wilt wijzigen aan je bestelling, of het nu gaat om het wijzigen van het afleveradres, het aanpassen van de naam op de bestelling, of iets anders. Ons klantenserviceteam zal je door eventuele aanvullende stappen leiden die nodig zijn om de wijziging te voltooien.

Stap 4: Bevestiging van wijziging

Zodra de wijziging is aangebracht, ontvang je een bevestiging per e-mail met de bijgewerkte details van je bestelling. Controleer deze informatie zorgvuldig om te zorgen dat alles nu correct is.


Het is belangrijk om snel te handelen als je een wijziging in je bestelling wilt aanbrengen, aangezien wijzigingen alleen mogelijk zijn voordat de verzendbevestiging is ontvangen. We bij SelectGoodz zijn toegewijd aan het bieden van een naadloze winkelervaring, en onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met eventuele wijzigingen of vragen die je hebt over je bestelling.