loading

Ik wil mijn adres wijzigen

Er zijn situaties waarin je mogelijk het verzendadres van een reeds geplaatste bestelling moet wijzigen, of je adres wilt bijwerken vanwege een verhuizing. Bij Select Goodz streven we ernaar om dergelijke wijzigingen eenvoudig en stressvrij te maken. In dit artikel leggen we uit hoe je je adres kunt wijzigen voor een lopende bestelling of in je account voor toekomstige bestellingen.


Het wijzigen van het adres voor een lopende bestelling:

Stap 1: Controleer de status van je bestelling

Om het verzendadres van een lopende bestelling te wijzigen, is het essentieel dat je dit doet voordat je een verzendbevestiging ontvangt. Controleer eerst de status van je bestelling door in te loggen op je account.

Stap 2: Neem contact op met klantenservice

Als de bestelling nog niet is verzonden, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Zorg ervoor dat je je bestelnummer bij de hand hebt om het proces te vergemakkelijken.

Stap 3: Geef de wijziging door

Informeert onze klantenservice over het nieuwe adres en eventuele andere relevante informatie. We zullen proberen het verzendadres van je bestelling aan te passen voordat deze ons magazijn verlaat.


Het wijzigen van je adres in je account:

Stap 1: Login in je account

Log in op je account met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2: Ga naar "Mijn Account" of "Profiel"

Navigeer naar het gedeelte "Mijn Account" of "Profiel" waar je je persoonlijke informatie vindt.

Stap 3: Wijzig je adres

Zoek naar het gedeelte waar je je adres kunt bijwerken. Voer je nieuwe adresgegevens in en vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

Stap 4: Bevestig de wijziging

Controleer of je adres is bijgewerkt in je accountgegevens. Zo weet je zeker dat toekomstige bestellingen naar het juiste adres worden verzonden.


Het bijwerken van je adres bij Select Goodz is een eenvoudig en rechttoe rechtaan proces. Of je nu het verzendadres van een lopende bestelling moet wijzigen of je adres wilt bijwerken voor toekomstige bestellingen, de hierboven beschreven stappen zorgen voor een soepele ervaring. Onze klantenservice staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je tegenkomt tijdens dit proces.