loading

Hoe kan ik betalen?

Bij Select Goodz streven we ernaar om je een soepele en veilige betaalervaring te bieden. Daarom bieden we verschillende betaalmethoden aan, zodat je de optie kunt kiezen die voor jou het meest comfortabel is. In dit artikel lichten we de beschikbare betaalmethoden toe, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken bij het afronden van je bestelling.

iDEAL:

iDEAL is een betrouwbare en bekende betaalmethode in Nederland, die je in staat stelt om veilig en gemakkelijk online aankopen te doen. Met iDEAL reken je af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank, met gebruik van de specifieke beveiligingsmethoden die je bank biedt. Als je al gebruikmaakt van internetbankieren, kun je zonder extra aanmelding direct gebruik maken van iDEAL. Voor meer informatie kun je terecht op de website van iDEAL.

SOFORT Banking (Duitsland):

Voor onze Duitse klanten bieden we SOFORT Banking aan, een Europese betaalmethode waarmee je betalingen en donaties kunt doen zonder het aanmaken van extra accounts. Het is een eenvoudige en veilige manier om online betalingen te verrichten.

Bancontact / Mister Cash (België):

Bancontact is het meest populaire betaalmiddel in België. Het maakt gebruik van een fysieke kaart die is gekoppeld aan een Belgische bankrekening. Met Bancontact kun je zowel online als offline betalen. Het biedt een gegarandeerde betaling en een directe bevestiging van je transactie, wat het een betrouwbare keuze maakt.

Creditcard:

Wereldwijd is de creditcard een veelgebruikte betaaloptie voor online aankopen. In tegenstelling tot een pinpas, wordt het geld niet direct afgeschreven, maar worden je aankopen één keer per maand gefactureerd of afgeschreven van de gekoppelde bankrekening. Het biedt gemak en geeft je de mogelijkheid om je uitgaven te overzien.

Met diverse betaalopties wil Select Goodz je een flexibele en veilige betaalomgeving bieden. Of je nu kiest voor de bekende methode van iDEAL, de Europese oplossing van SOFORT Banking, het Belgische gemak van Bancontact, of de wereldwijde acceptatie van de creditcard, we zorgen ervoor dat je transactie soepel en veilig verloopt. Mocht je nog vragen hebben over onze betaalmethoden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!