loading

Hoe snel word ik terugbetaald na retourneren?

Het retourneren van producten is eenvoudig en gestroomlijnd bij Select Goodz, en hetzelfde geldt voor het ontvangen van je terugbetaling. In dit artikel leggen we uit hoe snel je jouw geld terugkrijgt na het retourneren van een product en wat je kunt verwachten met betrekking tot de verwerking van de terugbetaling.


Stap 1: Verwerking van de retourzending:

  • Nadat we je retourzending hebben ontvangen en verwerkt, initieren we het terugbetalingsproces. De terugbetaling wordt meestal binnen 3 werkdagen na de verwerking van je retour gedaan.

Stap 2: Ontvangst van de terugbetaling:

  • De snelheid waarmee het terugbetaalde bedrag op je rekening verschijnt, is afhankelijk van je gekozen betaalmethode. Verschillende betaalmethoden kunnen verschillende verwerkingstijden hebben.

Stap 3: Terugbetaling in meerdere delen:

  • Het is mogelijk dat je je terugbetaling in meerdere delen ontvangt. Dit kan gebeuren om twee redenen:

  • Als je een deel of het gehele bedrag hebt betaald met een cadeaubon of voucher, krijg je dit bedrag terug in de vorm van shoptegoed.

  • Als je een product hebt omgeruild voor een ander product, wordt de aankoopwaarde van het oorspronkelijke product teruggestort op het betaalmiddel waarmee je oorspronkelijk hebt betaald. Als er een bijbetaling is gedaan voor het vervangende product, wordt het resterende bedrag apart teruggestort.


Bij Select Goodz maken we het terugbetalingsproces na retourneren zo eenvoudig en snel mogelijk om ervoor te zorgen dat onze klanten een naadloze winkelervaring hebben. Als je verdere vragen hebt over het retourneren van producten of het terugbetalingsproces, staan we klaar om je te helpen. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie of hulp.