loading

Wat moet ik doen als ik mijn pakket niet heb ontvangen?

Het wachten op een langverwacht pakket kan zowel opwindend als ongeduldig zijn, en het kan erg frustrerend zijn als het pakket niet op de verwachte tijd aankomt. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om te begrijpen wat er met je levering is gebeurd en hoe je dit probleem kunt oplossen.

Stap 1: Raadpleeg de Track & Trace Code

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een Track & Trace-code. Door deze code te volgen via de opgegeven link, kun je de huidige status en de locatie van je pakket bekijken. Het is mogelijk dat de tijdvakindicatie van de bezorging is verschoven, wat zou kunnen verklaren waarom je pakket nog niet is aangekomen.

Stap 2: Controleer het Bezorgadres

Een kleine vergissing in het bezorgadres kan leiden tot vertragingen of misleveringen. Controleer daarom zorgvuldig het bezorgadres dat je hebt ingevuld tijdens het plaatsen van de bestelling. Vergeet ook niet je postcode te controleren, aangezien een verkeerde postcode het pakket naar een geheel andere locatie kan sturen.

Stap 3: Inspecteer de Brievenbus

Het is altijd een goed idee om je brievenbus te controleren op een ‘niet thuis-bericht’. Als de bezorger je pakket niet kon afleveren, hebben ze mogelijk een bericht achtergelaten over waar je pakket is achtergelaten. Dit kan bij de buren zijn, of de bezorger heeft wellicht een nieuw bezorgmoment ingepland.

Stap 4: Neem Contact op met SelectGoodz

Als je bovenstaande stappen hebt gevolgd en je pakket nog steeds niet hebt ontvangen, is het tijd om contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om je te helpen en het probleem zo snel mogelijk op te lossen.


Het niet ontvangen van je pakket kan een storend probleem zijn, maar door de bovenstaande stappen te volgen, kun je snel de oorzaak van het probleem vaststellen en naar een oplossing werken. Bij SelectGoodz zijn we toegewijd aan het bieden van een soepele winkelervaring en we zullen ons uiterste best doen om eventuele bezorgproblemen efficiënt en effectief op te lossen.