loading

Hoe wijzig ik mijn adres bij Select Goodz?

Een correct afleveradres is essentieel om ervoor te zorgen dat je bestellingen van SelectGoodz probleemloos worden bezorgd. Maar wat als je een fout maakt in het adres of gaat verhuizen? In dit artikel leggen we uit hoe je je adres kunt wijzigen en wat je moet doen als je een fout ontdekt in het adres van een lopende bestelling.

Procedure Voor Lopende Bestellingen:

Als je merkt dat je een onjuist adres hebt ingevoerd voor een lopende bestelling en je hebt nog geen verzendbevestiging ontvangen, is er nog hoop. Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen dan kijken of we het adres van de zending nog kunnen aanpassen. Hoe sneller je reageert, des te groter de kans dat we het verzendadres nog op tijd kunnen corrigeren.

Procedure Voor Adreswijziging Bij Verhuizing:

Verhuizen kan stressvol zijn, maar het aanpassen van je afleveradres in je SelectGoodz-account is dat zeker niet. Volg de onderstaande stappen om je adres te wijzigen:

  1. Log in op je SelectGoodz-account.

  2. Ga naar het gedeelte "Mijn Gegevens" of "Mijn Profiel".

  3. Zoek het gedeelte met je huidige adresgegevens en klik op "Wijzigen" of "Bewerken".

  4. Voer je nieuwe adresgegevens in en bevestig de wijzigingen.

  5. Zorg ervoor dat je alle informatie correct en volledig hebt ingevuld om problemen met toekomstige leveringen te voorkomen.

  6. Door je adres tijdig te updaten, zorg je ervoor dat al je toekomstige bestellingen van SelectGoodz correct worden afgeleverd, waardoor je een zorgeloze winkelervaring hebt.


Een verkeerd afleveradres kan leiden tot vertragingen of misleveringen, maar gelukkig biedt SelectGoodz eenvoudige oplossingen om dit recht te zetten. Of je nu een fout ontdekt in een lopende bestelling of je adres wilt bijwerken vanwege een verhuizing, door de juiste stappen te volgen en snel te handelen, kun je ervoor zorgen dat je SelectGoodz-bestellingen altijd op de juiste plaats terechtkomen. 

Heb je nog vragen of heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan klaar om je verder te helpen!