loading

Hoe meld je een retour aan?

Het kan voorkomen dat je een product wilt retourneren na aankoop. Bij Select Goodz hebben we een eenvoudig en snel proces opgesteld voor het aanmelden van retouren. In dit artikel leiden we je stap voor stap door het proces van het aanmelden van een retour via ons online retourformulier.

Meld hier je pakketje retour!

Stap 1: Voorbereiding

Zorg ervoor dat het product dat je wilt retourneren nog in de originele staat en verpakking is, en dat je de aankoopbon of het ontvangstbewijs bij de hand hebt.

Stap 2: Ga naar het online retourformulier

Navigeer naar het online retourformulier op onze website.

Stap 3: Vul het retourformulier in

Begin met het invullen van je persoonlijke gegevens zoals je naam, adres en bestelnummer. Selecteer vervolgens het product dat je wilt retourneren en geef de reden van retour aan.

Stap 4: Bevestig je retouraanvraag

Na het invullen van alle vereiste informatie, bevestig je je retouraanvraag door op de knop "Retouraanvraag indienen" of een vergelijkbare knop te klikken. Je ontvangt een bevestigingsmail met verdere instructies en een retournummer.

Stap 5: Volg de verdere instructies

Volg de instructies in de bevestigingsmail voor het correct retourneren van je product. Dit kan informatie bevatten over het uitprinten van een retourlabel, de locatie waar je het product kunt afgeven, en andere belangrijke details.


Het aanmelden van een retour bij Select Goodz is een gebruiksvriendelijk proces ontworpen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Mocht je ergens tegenaan lopen of extra hulp nodig hebben, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen. Je tevredenheid is onze prioriteit, en we streven ernaar om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen.