loading

Kan ik mijn retour annuleren?

Het retourneren van producten bij Select Goodz is ontworpen om zo eenvoudig en klantvriendelijk mogelijk te zijn. Soms kan het echter voorkomen dat je van gedachten verandert nadat je een retour hebt aangemeld. In dit artikel leggen we uit wat je in zo'n situatie kunt doen en hoe het proces van het annuleren van een retour bij SelectGoodz werkt.

Geen annulering nodig:

Bij Select Goodz hoef je je geen zorgen te maken over het annuleren van een retouraanmelding. Als je besluit je product toch te houden, wordt je retour automatisch geannuleerd als we het product niet binnen 14 dagen na aanmelding hebben ontvangen. Dit betekent dat je niets hoeft te doen om je retouraanmelding te annuleren; je kunt gewoon besluiten om het product te houden en niets terug te sturen.

Hoe werkt het?

Zodra je een retour aanmeldt, heb je 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. Als we het product binnen deze periode niet ontvangen, wordt je retour automatisch geannuleerd. Dit proces is ontworpen om je de flexibiliteit te geven die je nodig hebt, mocht je van gedachten veranderen over het retourneren van je product.


Het retourbeleid van Select Goodz is ontworpen met het oog op klanttevredenheid en gemak. Het feit dat je je retour niet handmatig hoeft te annuleren als je van gedachten verandert, is een van de manieren waarop we proberen het proces zo eenvoudig en stressvrij mogelijk te maken. Heb je nog andere vragen of behoefte aan verdere assistentie, dan staat onze klantenservice altijd klaar om je te helpen. Bij Select Goodz streven we ernaar om je winkelervaring zo plezierig mogelijk te maken.