loading

Hoe lang duurt het voordat ik mijn nieuwe product ontvang?

Het kan soms gebeuren dat een product niet helemaal naar wens is. Gelukkig biedt Select Goodz een handige ruilprocedure. In dit artikel leggen we uit hoe het ruilproces in zijn werk gaat en wat de bijbehorende tijdlijnen zijn.


Stap 1: Ruilproces starten

  • Wanneer je een product wilt ruilen, kun je dit gemakkelijk aangeven via het online retourformulier. Na het aanmelden van je retour heb je 14 dagen de tijd om het product naar ons terug te sturen.

Stap 2: Ontvangst van je retour

  • Na ontvangst van je retour in ons magazijn, wordt het ruilproces in gang gezet. We zorgen ervoor dat je nieuwe product zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Stap 3: Verzending van het nieuwe product

  • Zodra we jouw teruggestuurde product hebben ontvangen, versturen we onmiddellijk het nieuwe product naar je toe. We houden je op de hoogte van de verzendstatus via email.

Stap 4: Voorraadstatus

  • In het geval dat het nieuwe product niet op voorraad is, nemen we contact met je op om je hierover te informeren. Je hebt in dit geval ook de optie om je geld terug te krijgen.

Stap 5: Communicatie

  • Gedurende het gehele proces houden we je op de hoogte van de status van je ruil. Transparante communicatie is voor ons erg belangrijk om ervoor te zorgen dat je altijd weet waar je aan toe bent.


Bij Select Goodz streven we ernaar om het ruilproces zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Ons doel is om je te voorzien van het gewenste product met zo min mogelijk ongemak. Heb je vragen of kom je ergens niet uit tijdens het ruilproces? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij staan klaar om je verder te helpen.