loading

Wat is de status van mijn retourzending?

Het is van essentieel belang om op de hoogte te zijn van de status van je retourzending, vooral als je wacht op een ruiling of terugbetaling. Bij Select Goodz hebben we dit proces transparant en eenvoudig gemaakt. Hieronder leggen we uit hoe je de status van je retourzending kunt controleren en wat je kunt verwachten tijdens dit proces.


Controleren van de status:

Je kunt de status van je retourzending gemakkelijk bekijken in je Mijn SelectGoodz-account. Hier wordt real-time informatie weergegeven over waar je pakket zich bevindt in het retourproces.

Bevestiging van ontvangst:

Zodra we met je pakket aan de slag gaan, ontvang je een bevestiging per e-mail. Dit geeft je de zekerheid dat je retour in behandeling is genomen.

Track & Trace:

Hoewel de Track & Trace mogelijk aangeeft dat je pakket is aangekomen op ons retouradres, kan het tot 24 uur duren voordat je een ontvangstbevestiging van ons ontvangt. Dit komt omdat het enige tijd kan kosten om je retourzending te verwerken in ons systeem.

Contact opnemen bij vertraging:

Als het meer dan 3 dagen geleden is dat je je pakket hebt teruggestuurd en je hebt nog geen bevestiging van ons ontvangen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We staan klaar om je bij te staan en eventuele vragen te beantwoorden.


Het in de gaten houden van de status van je retourzending is een belangrijk aspect van het online winkelen. Bij Select Goodz streven we ernaar om dit proces zo transparant en eenvoudig mogelijk te maken, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Heb je verdere vragen of hulp nodig met je retourzending? Onze klantenservice staat klaar om je verder te helpen en ervoor te zorgen dat je retourproces soepel verloopt.