loading

Retourneren en terugbetaling: Hoe werkt het?

Bij het online shoppen ontstaat soms de behoefte om aangekochte producten te retourneren. Een van de meest gestelde vragen is of klanten het volledige aankoopbedrag terugkrijgen na het retourneren van het product. Bij Select Goodz streven we naar een rechtvaardige en transparante afhandeling van retours. In dit artikel wordt toegelicht hoe de terugbetaling werkt, en wat de voorwaarden zijn voor een volledige terugbetaling.

Staat van het Product:

  • Het behoud van het volledige aankoopbedrag hangt nauw samen met de staat waarin het geretourneerde product zich bevindt.

  • Idealiter moet het product in de originele staat en onbeschadigd zijn om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen.

Waardering van het Product:

  • Mocht het product enige vorm van schade of gebruikssporen hebben, dan zal er een waardebepaling plaatsvinden om de waardevermindering vast te stellen.

  • De waardevermindering wordt dan in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.

Het Product Beoordelen:

  • Het is toegestaan om het product te beoordelen zoals je dat ook in een fysieke winkel zou doen.

  • Bijvoorbeeld, je mag een barbecue uit de doos halen en van alle kanten bekijken, maar het is niet de bedoeling om er daadwerkelijk mee te barbecueën.

Retourproces:

  • Gebruik het online retourformulier op de website van SelectGoodz om je retour aan te melden en volg de gegeven instructies voor een correcte retourzending.


Select Goodz zet zich in voor een klantvriendelijke retour- en terugbetalingsprocedure. Het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met de producten die je wenst te retourneren, om zo het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Bij vragen of onduidelijkheden staat onze klantenservice klaar om je verder te helpen, zodat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen.