loading

Verleng je garantie: Eén jaar extra bescherming

Aankopen doen is vaak meer dan slechts een transactie, het is een uiting van vertrouwen in de kwaliteit en service van een bedrijf. Bij SelectGoodz waarderen we dit vertrouwen en bieden we onze klanten een uitgebreide garantieperiode aan. Nu, met de introductie van een nieuw loyaliteitsinitiatief, hebben klanten de mogelijkheid om hun garantieperiode met een extra jaar te verlengen. In dit artikel leggen we uit hoe je kunt profiteren van deze geweldige aanbieding en wat de stappen zijn om aanspraak te maken op de garantie mocht dat nodig zijn.

Stap 1: Identificeer je Garantie:

Elk product dat bij SelectGoodz wordt aangekocht, komt met een standaardgarantie van 2 jaar vanaf de aankoopdatum, in overeenstemming met de recent bijgewerkte wettelijke garantiebepalingen. Je kunt de garantiegegevens van je product vinden op de productpagina onder het kopje ‘specificaties’.

Stap 2: Verleng je Garantie:

Voor diegenen die op zoek zijn naar een extra stukje zekerheid, biedt SelectGoodz de mogelijkheid om de garantie met een extra jaar te verlengen. Het enige wat je hoeft te doen is de QR-code te scannen die bij je product wordt geleverd, en SelectGoodz te volgen. Hiermee verleng je de garantieperiode van je product tot 3 jaar vanaf de aankoopdatum.

Stap 3: Aanmelding Defect Product:

Mocht je product binnen deze verlengde garantieperiode defect raken, dan kun je het naar SelectGoodz sturen voor reparatie. Zorg ervoor dat je de defecten duidelijk beschrijft, zodat het reparatieproces vlot kan verlopen.

Stap 4: Reparatieproces:

Na ontvangst van het defecte product, wordt het doorgestuurd naar de door de fabrikant aangewezen reparatiedienst. De reparatiedienst zal alle nodige reparaties uitvoeren om je product weer in optimale staat te krijgen.

Stap 5: Terugzending Gerepareerd Product:

Zodra de reparatie voltooid is, wordt je product teruggestuurd naar SelectGoodz, waarna wij het naar jou terugsturen. Je wordt gedurende het gehele proces op de hoogte gehouden van de voortgang.


De uitgebreide garantie van SelectGoodz is een teken van onze toewijding aan klanttevredenheid en kwaliteitsdienstverlening. Met de mogelijkheid om de garantie te verlengen en een eenvoudig te volgen reparatieproces, zorgen we ervoor dat onze klanten met vertrouwen bij ons kunnen winkelen, wetende dat ze gedekt zijn in het onwaarschijnlijke geval van een defect product.