loading

Reparatie of vervanging: Hoe gaan wij te werk?

Wanneer je een product bij Select Goodz aanschaft, is het belangrijk om te weten wat de procedure is in het geval van een defect. De vraag is dan: wordt het product gerepareerd of krijg je een nieuwe? In dit artikel lichten we het beleid van Select Goodz toe betreffende reparatie en vervanging van producten.


Garantietermijn van 30 dagen:

  • Als een product binnen 30 dagen na aankoop defect raakt, en dit niet het resultaat is van eigen toedoen, wordt het product vervangen.

  • Dit beleid is ingesteld om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd een goed werkend product hebben.

Nieuwe vervanging:

  • In dergelijke gevallen wordt een gloednieuw product naar je opgestuurd ter vervanging van het defecte item.

  • Het zorgt voor een snelle oplossing en stelt klanten in staat om het product zonder verdere vertraging te blijven gebruiken.

Buiten de 30-Dagen termijn:

  • Buiten de 30-dagen termijn wordt er gekeken naar de garantievoorwaarden en de aard van het defect, waarna besloten kan worden of een reparatie of vervanging op zijn plaats is.

  • Reparaties worden uitgevoerd door gekwalificeerde technici en alle inspanningen worden geleverd om het product zo snel mogelijk weer in werkende staat terug te krijgen.

Contact met Klantenservice:

  • Mocht je tegen een probleem aanlopen met je product, dan staat onze klantenservice klaar om je te helpen en de juiste oplossing te bieden.


Bij Select Goodz streven we ernaar om de tevredenheid van de klant te waarborgen door snelle en efficiƫnte oplossingen te bieden bij productdefecten. Met een helder beleid op het gebied van reparatie en vervanging, willen we het vertrouwen van onze klanten in onze dienstverlening versterken. Heb je nog vragen of heb je hulp nodig met een defect product? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij staan klaar om je verder te helpen.