loading

Kan ik mijn product buiten de garantie laten repareren?

Het is een bekend scenario: je geliefde apparaat, of het nu een smartphone, tablet of koffiemachine is, besluit er de brui aan te geven net nadat de fabrieksgarantie is verlopen. Dit kan een frustrerende situatie zijn, maar gelukkig biedt SelectGoodz een oplossing. Bij SelectGoodz kun je jouw product ook buiten de garantie laten repareren. Maar wat houdt dit proces in en hoe gaat het in zijn werk?

Het reparatieproces bij SelectGoodz buiten de garantieperiode omvat een diagnostisch onderzoek om het probleem te identificeren, gevolgd door een vrijblijvende prijsopgave waarna je kunt beslissen of je de reparatie wilt laten uitvoeren, en bij goedkeuring zullen de technici je product herstellen en gereed maken voor afhaling.

Stap 1: Diagnostisch Onderzoek

Zodra je je defecte product naar SelectGoodz brengt, zal een team van ervaren technici een grondig diagnostisch onderzoek uitvoeren. Dit onderzoek is bedoeld om de oorzaak van het probleem te achterhalen en een nauwkeurige schatting van de reparatiekosten te geven.

Stap 2: Vrijblijvende Prijsopgave

Na het diagnostisch onderzoek ontvang je een gedetailleerde prijsopgave. Hierin worden de gevonden problemen en de voorgestelde reparaties uiteengezet, samen met een overzicht van de kosten. Het is belangrijk op te merken dat voor dit onderdeel kosten in rekening worden gebracht, als compensatie voor de tijd en expertise die in het identificeren van het probleem is geïnvesteerd.

Stap 3: Besluitvorming

Nu is het aan jou. Met de prijsopgave in handen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over of je de reparatie wilt laten uitvoeren of niet. Als je besluit door te gaan, zullen de technici bij SelectGoodz het nodige werk verrichten om je apparaat weer in topconditie te krijgen. Mocht je besluiten om de reparatie niet te laten uitvoeren, dan kun je je apparaat ophalen of een andere oplossing overwegen.

Stap 4: Reparatie en Aflevering

Zodra je groen licht geeft, gaan de technici aan de slag om je product te repareren. Ze zullen gebruik maken van hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat je apparaat weer naar behoren functioneert. Na de reparatie kun je je product ophalen en genieten van hernieuwde functionaliteit.


Het laten repareren van je product bij SelectGoodz buiten de fabrieksgarantie is een verstandige keuze. Het transparante proces zorgt voor een duidelijke communicatie en geeft je controle over de beslissing om de reparatie wel of niet te laten uitvoeren. Met een team van deskundige technici en een klantgerichte benadering streeft SelectGoodz ernaar om je een bevredigende reparatie-ervaring te bieden, zelfs buiten de garantieperiode.