loading

Ik heb een klacht!

Bij Select Goodz streven we ernaar om elke klant een soepele en bevredigende ervaring te bieden. Mocht er desondanks iets niet naar wens zijn, dan horen we dat graag zodat we een oplossing kunnen vinden. In dit artikel leggen we onze klachtenprocedure uit en hoe we ernaar streven om elk probleem op te lossen.


Klacht indienen:

  • Als er iets niet gaat zoals gepland, kunt u uw klacht kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@selectgoodz.nl. We zullen uw klacht zo snel mogelijk bekijken en naar een passende oplossing zoeken.

Bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur:

  • Mocht het directe contact met ons niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan kunt u uw geschil voor bemiddeling aanmelden bij Stichting WebwinkelKeur via deze link.

ODR Platform van de Europese Commissie:

  • Vanaf 15 februari 2016 hebben consumenten in de EU ook de mogelijkheid om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie, te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Als uw klacht nog niet elders in behandeling is, kunt u uw klacht deponeren via dit platform van de Europese Unie.


Bij Select Goodz nemen we klanttevredenheid serieus en werken we er hard aan om eventuele problemen efficiƫnt en naar tevredenheid op te lossen. Mocht u een klacht hebben, dan horen we dat graag en zullen we ons best doen om samen met u tot een oplossing te komen. Mocht u nog andere vragen of zorgen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u verder te helpen en uw shopping ervaring bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.